Strona 1 z 1
masturbacja
Napisano 06.12.2011 - 20:02
witam, mam taki problem z kobieta,
chyba jest uzalezniona od sztucznego penisa :/ podczas stosunku to ja nie mam pierwszenstwo tylko wibrator, no masakra w lozku co mam zrobic?
chyba jest uzalezniona od sztucznego penisa :/ podczas stosunku to ja nie mam pierwszenstwo tylko wibrator, no masakra w lozku co mam zrobic?
Napisano 07.12.2011 - 23:00
Zacznij od siebie i udowodnij Jej, że twój penis jest lepszy od plastikowego.
Napisano 07.12.2011 - 23:58
Nic innego nie pomoże jak szczera rozmowa - gdy uprawiacie seks to ty masz grac główną rolę nie wibrator, moim zdaniem spróbuj wytłumaczyc jej że nie masz nic przeciwko wbratorowi ale niech używa go podczas samotnych wieczorów
Napisano 08.12.2011 - 10:17
tak, powiedz jej ,ze nie masz nic przeciw, ale twój penis jest lepszy - tylko ona musi się przekonać. I oczywiście udowodnij jej to
Napisano 12.12.2011 - 00:22
wibrator jej nie przytuli, więc w końcu musi zauważyć różnicę. Moze za każdym razem jak ona pieści się wibratorem ty wstrzymaj pieszczoty i jak spyta powiedz, ze teraz jego kolej, a pieść ją jak wibrator odłoży. Takie trochę"wychowywanie" partnerki w łóżku, ale może pomóc.
No i bystra dziewczyna załapie, nie obrazi się, doceni spryt i może zmieni nawyki.
Napisano 28.12.2011 - 17:03
Wyjąć baterię albo wyrzucić kolegę przez okno, a potem bardziej się postarać, by partnerka już nie marzyła o jego powrocie
Napisano 14.01.2012 - 15:47
A coz to za kompleksy... jak dajesz rade obsluzyc ja tym wibratorem, to pomysl pozytywnie, doprowadz ja do szalu, wibratorem, dotykiem i pocalunkami, masz wolne rece (i cialo, daj jej sie nim zajac) moze nie wie jak Ci powiedziec, ze lubi Ci possac, gdy ty rozpedzasz ja wibratorem, a jak czujesz ze jest za duze cisnienie, wejdz w nia i szepnij do ucha, 'czas na mnie', daj swojej fantazji nieco luzu. Takie pojmowanie wibrator ma pierszenstwo zostaw poza sypialnia. To nie kolejka w sklepie. Ona Ci sie i tak chce oddac. Zebym ja mial w tej chwili taki problem
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego ze wymaga czasu. Czas i tak uplynie.
Kochaj tak zebys mogl powiedziec. Potrzebuje Cie, bo Cie kocham, a nie kocham Cie, bo Cie potrzebuje.
Kochaj tak zebys mogl powiedziec. Potrzebuje Cie, bo Cie kocham, a nie kocham Cie, bo Cie potrzebuje.
Napisano 21.03.2012 - 09:47
Taaaa musisz ją wziąć sposobem, jakiś przewrotny tekst rzuć albo po prostu powiedz: Albo on albo ja :]
Napisano 17.05.2012 - 23:35
Chyba są dwa otwory, nic nie stoi na przeszkodzie by naraz... Wtedy może wibrator to będzie za mało.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie »