Forum zdrowy-seks.pl: Ciała waszych facetów - Forum zdrowy-seks.pl

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ciała waszych facetów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   refinna Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • Rejestracja 06-September 11
  • LocationKalisz

Napisano 30.09.2011 - 16:09

Nie jestem pewna, czy w dobrym dziale o to pytam, ale chciałabym wiedzieć, jak wyglądają wasi faceci? Bo mój ostatnio dostał fioła na punkcie siłowni, ćwiczy bardzo regularnie, jest na dietce, bierze jakieś suplementy, Metadrol chyba na porost masy, czyta w necie bardzo dużo o odpowiedniej suplementacji i ćwiczeniach, ma swojego osobistego trenera, efekty osiąga świetne, więc naprawdę się w to wkrecił ostro... A ja też mam korzyści z jego pasji, bo muszę przyznać, że jak jego ciało zaczęło się zmieniać, to w łóżku jest nam coraz lepiej... Kaloryferek na brzuchu i silne, umięśnione ramiona to jest jednak to, co lubię u facetów ;). A jak to jest z waszymi mężczyznami?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Kicia Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 98
  • Rejestracja 14-April 11

Napisano 01.10.2011 - 07:34

moj ma nadwage, wielki brzuch, łysieje, ale to nie ma znaczenia ;) na kobiecej anatomii zna sie jak malo ktory

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   terilla Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 31
  • Rejestracja 09-August 11
  • LocationNowa Sól

Napisano 01.10.2011 - 23:14

Mój facet wygląda chyba podobnie do Twojego, Kicia, a chciałby wyglądać tak, jak Twój, refinna ;) Ja sama nie mam idealnego ciała, ale postanowiłam się trochę odchudzić, wysmuklić, bardziej o siebie zadbać i jego to strasznie zmotywowało. Stwierdził, że zacznie chodzić na siłownię, wykupił sobie już jakiś karnet... Szuka właśnie suplementu, a ten Metadrol polecił Twojemu facetowi jego trener? Czy skąd się dowiedział, czy działa, jak, jakie są efekty itp...? Podpowiem mojemu, jak mi coś więcej powiesz... A samo jego ciało - uwielbiam tak czy siak, chociaż ja lubię zmiany, więc pozytywnie jestem nastawiona i do swoich i do jego zamiarów sporych zmian w wyglądzie ;]

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Kicia Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 98

Napisano 02.10.2011 - 08:44

A mój ani myśli o zmianie. Czasami martwi sie tylko, że mogą przypałętać się do niego jakieś choroby.

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   bambina26 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 35

Napisano 03.10.2011 - 09:38

Mój podobnie jak Kici specjalnych zmian nie zamierza wprowadzać. Brzucha wielkiego nie ma, ale myślę, że jakby schudł z 10kg, to by bardzo dobrze zrobiło. No ale jeśli nie - to też nie będę robiła o to afery, bo lubię jego ciało i mnie pociąga.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Lisa Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 76
  • Rejestracja 11-April 11

Napisano 03.10.2011 - 10:07

mój jak Kici. Z tą różnicą, że ciągle mówi, że musi schudnąć,tylko nic z tym nie robi. Nie przeszkadza mi jego brzuszysko. To dla mnie nie problem

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   expelit Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 22
  • Rejestracja 04-October 11

Napisano 04.10.2011 - 09:16

A mój facet zaczyna popadać w jakąś mini paranoję - po obiedzie zaczyna się oglądać w lustrze i mówi, że przytył, że ma większy brzuch niż rano i że to zmierza w złą stronę. Mam nadzieję, że to nie odbije się na naszej sypialni :(

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Lisa Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 76
  • Rejestracja 11-April 11

Napisano 04.10.2011 - 10:01

z drugiej strony dlaczego tylko kobiety mają zamartwiac się swoim wyglądem? Niech faceci też trochę o sobie pomyślą. Kobiety martwią się nawet najmniejszą fałdką tłuszczu, a przeciętny facet z dumą, jak paw obnosi się z piwnym brzuchem.

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Mysza Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 108
  • Rejestracja 22-June 11

Napisano 04.10.2011 - 11:17

Moj regularnie trenuje i ma piekne sportowe cialko. I to mi sie podoba :-)

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Storczyk Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36

Napisano 07.10.2011 - 09:45

Czy to takie ważne???

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Mysza Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 108
  • Rejestracja 22-June 11

Napisano 12.10.2011 - 09:31

Dla mnie tak. Jak ktos jest gruby i zaniedbany to jakos nieszczegolnie mnie pociaga.

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Misiaczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 43

Napisano 12.10.2011 - 10:02

Faceci też wola zadbane ;)

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   refinna Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • LocationKalisz

Napisano 12.10.2011 - 11:21

Tak patrze na tego mojego faceta ostatnio i jestem w szoku, doszłam do wniosku ,że ludzki organizm jest jak plastelina, odpowiednią dietą i ćwiczeniami można go dowolnie zmieniać, hyh... powiem tak nie wiem czy to zasługa supli tj. metadrol czy dobrego treningu i diety ale mój mężczyzna zaczyna wyglądać jak prawdziwy adonis, hyh... łapie się na tym, że w pracy rozmyślam znacznie więcej o seksie niż normalnie :P

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Mysza Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 108
  • Rejestracja 22-June 11

Napisano 12.10.2011 - 13:19

Ale czy on poo suplach nie ma problemow z libido i erekcja? czesto sie to zdarza.

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   refinna Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • LocationKalisz

Napisano 13.10.2011 - 12:10

Mój facet jak mówiłam wcześniej brał metadrol i żadnych efektów ubocznych nie zauważyłam, wręcz przeciwnie, choć też słyszałam, że zdarzają się takie problemy ;]

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   fajny_facet Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 16
  • Rejestracja 15-September 11

Napisano 14.10.2011 - 15:23

a to mnie ubawiłyście, myślałem, że to tylko my faceci tak szczegółowo analizujemy ciało płci przeciwnej

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   terilla Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 31
  • LocationNowa Sól

Napisano 17.10.2011 - 12:48

Wiesz wszystkie chcemy, żeby nasz facet wyglądał dobrze i żeby sam się ze sobą czuł dobrze, moim zdaniem to ludzkie jest :] Wracając do tematu to kurację metadrolem mój luby zaczął, na razie jeszcze efektów nie widać ale twardo ćwiczy, kurczę muszę się ostro za siebie brać, żeby sobie nie pomyślał, że nie chcę być dla niego sexy :P

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   refinna Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • LocationKalisz

Napisano 20.10.2011 - 12:37

Wyświetl postUżytkownik terilla dnia 17.10.2011 - 12:48 napisał

Wiesz wszystkie chcemy, żeby nasz facet wyglądał dobrze i żeby sam się ze sobą czuł dobrze, moim zdaniem to ludzkie jest :] Wracając do tematu to kurację metadrolem mój luby zaczął, na razie jeszcze efektów nie widać ale twardo ćwiczy, kurczę muszę się ostro za siebie brać, żeby sobie nie pomyślał, że nie chcę być dla niego sexy :P

No bierz się bierz, może też kup jakiś suplement w tabletkach ?hyh.. żeby nie zrobił się zbyt pewny siebie :P

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   terilla Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 31
  • LocationNowa Sól

Napisano 27.10.2011 - 11:46

No będę musiała :P Cóż mój mężczyzna wygląda po tym metadrolu coraz lepiej... Kurczę szkoda, że bym kobiety nie mamy żadnych specyfików, które dawałyby takie efekty. Nie ma to tamto funduje sobie w tym tygodniu kosmetyczkę :P

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Kicia Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 98

Napisano 27.10.2011 - 14:13

też muszę o tym pomyśleć ;)

Opcje tematu:

• 2 stron +
  • 1
  • 2